September 18, 2017

Прегледайте се сега, платете после

Предлагаме възможността да се прегледате сега, а да платите когато можете!

Отложено плащане ‘Плати после’

‘Плати после’ е услуга разработена от фирма Кредисимо АД. Тя е предназначена за тези от Вас, които искат да получат услугата веднага, но временно не разполагат със свободни средства. Този метод Ви дава възможност да отложите плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване й без никакво оскъпяване. При одобрение от ‘Плати После’, клиентът НЕ заплаща поръчката си при получаването й, а разполага с 15 дни гратисен период, в които да върне сумата с 0 лв. оскъпяване.

Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 – 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирете продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавете в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона ‘Поръчай’.

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона ‘Завърши поръчката’.

4) В рамките на няколко минути ще получите становище за одобрение от ‘Плати После’.

5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.